Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Games Done Quick ρίχνει ban σε speedrunning cheater του Metal Gear Rising: Revengeance

*
Η Games Done Quick απαγορεύει την είσοδο σε μελλοντικά events σε speedrunner, αφού παραδέχτηκε το λάθος του κατά την διάρκεια ενός marathon. Ο Ρώσος παίκτης Mekarazium ολοκλήρωσε το expansion του Metal Gear Rising: Revengeance σε χρόνο ρεκόρ, ωστόσο αντί να παρουσιάσει live gameplay, έδειξε ένα pre-recorded video και αντιδρούσε σε αυτό για να το κάνει πιο πειστικό.

Αν και το Summer Games Done Quick πραγματοποιείται δια ζώσης, αρκετοί ήταν οι speedrunners του πήραν μέρος εξ αποστάσεως. Ένας από αυτούς ήταν ο Mekazarium και για αυτό ήταν πολύ πιο εύκολο να 'κλέψει' , όπως αναφέρει το PCGamesN.

Βέβαια, αρκετοί ήταν οι viewers που κατάλαβαν το cheating του. Δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου ήχος πλήκτρων κατά την διάρκεια του stream, ενώ σε κάποια στιγμή ο Mekarazium φαίνεται να σηκώνει το χέρι του ενώ η κάμερα γυρνούσε γύρω γύρω.


"Το Blade Wolf DLC run είναι pre-recorded. Θα ήταν ένα real-time run, ωστόσο άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή όταν άλλαξα τα saves. Έκανα ένα λάθος, φέρθηκα εγωιστικά και δεν σκέφτηκα τα υπόλοιπα" αναφέρει ο Ρώσος παίκτης.

Η Games Done Quick αφαίρεσαι το run από το αρχείο της, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως του απαγορεύεται η είσοδος σε μελλοντικά event. Τέλος, όλα τα runs του Mekarazium αφαιρέθηκαν από το YouTube Archive της εταιρίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*